Дома Персонални компјутери Panduit Belden Conteg Univolt

3Com

Avast

 Мој Портал > Belden_audio_kabliПрипреми за Печатење

АУДИО КАБЛИ

Микрофонски кабел

BE46349

Микрофонски кабел

1. Проводник  32х0.10 mm чист бакар AWG 24
2. Полиетиленска изолација со дијаметар 1.45 ± 0.05 mm, црвена и плава
3. Филтер од памучен конец
4. Спирален штит 0.122 mm чист бакар со покриеност повеќе од 90%
5. Флексибилна PVC обвивка со дијаметар 6.10 ± 0.20 mm


Отпорност на проводникот на 20˚C      <78 Ω/Km
Работен температурен опсег        -5 до +60 ˚C

  

Звучнички кабел

code BE 46381

Звучнички кабел 2х2,5 mm²

1. Проводник 50 х 0.25 mm чист бакар (2.5 mm²)
2. PVC изолација со дијаметар 2.90 ± 0.07 mm, црна и црвена боја
3. Флексибилна PVC обвивка со дијаметар 8.05 ± 0.20 mm, сиво или црно

Отпорност на проводникот на 20˚C      < 8 Ω/Km
Работен температурен опсег        -5 до +60 ˚C

 


 

 
Информации

Контакт информации
Digit Computers

ул. Иво Лола Рибар бр. 59/1/2 1000 Скопје, МК
тел./факс: +389.2.3115511

Информации за производи и цени
prodazba@digit.com.mk

Техничка поддршка
digit@digit.com.mk

Login
Корисник:

Лозинка:


Сигурен Мод

 
Copyright(c) 2008 Digit Computers, Inc.