CONTEG

Чешка фирма CONTEG е специјализирана за развој и производство на опрема за телекомуникациите и дистрибуција на податоците. Оваа компанија е  фокусирана на решавање на потребите на корисниците и тоа се рефлектирало во динамичкото растење на CONTEG од формирањето во 1998 год .

Со дистрибутери во повеќе од 40 земји покажува дека квалитетните и напредни решенија на CONTEG се високо ценети. CONTEG ги следи најновите трендови во индустријата и со нивната флексибилност можат да ги следат и не-стандардните барање на своите корисници.

Тајната на нивниот успех лежи во строгите стандарди што компанијата ги има пред себе. Силната дизајнерска група на CONTEG, некомпромисниот однос кон контролата за квалитет и со користење на квалитетни  материјали им овозможува да испорачуваат продукти со највисок можен квалитет. Нивните постојани инвестиции во персонал од областа на арт технологиите и  високо обучениот персонал, како и големата посветеност во постојаниот процес на истражувањата и посветеност ја обезбедуваат супериорноста на своите производите.
Компанијата  CONTEG ги поседува строгите стандарди за квалитет ISO 9001 и ISO 14001.

Самостоечки и надзидни ормари

Опрема за ормари