AVAST

avast Internet security

Активните интернет корисници имаат потреба од поголема заштита за себе бидејќи пазарат on-line. За да се обезбедите против заканите од заразени веб сајтови и зголемената опасност од кражба на идентитет, avast Internet security ви обезбедува континуирана заштита од своите слоеви на антивирус, anti-spyware, анти-Rootkit заштита, firewall и антиспам.

 

avast Pro Antivirus

Комплетнo опремен антивирусен софтвер. Подобро од нашата слободна антивирусна програма, особено за веб сурфање, но без firewall и антиспам кои се вклучени во avast Internet security. Исто така ако сакате да го прилагодите вашето  ниво на безбедност, ова е препорачливиот софтвер.

 Линкови:
 - Технички информации www.avast.com 
 - Увид на нивните производи