Дома Персонални компјутери Panduit Belden Conteg Univolt

3Com

Avast

 Мој Портал > PanduitПрипреми за Печатење

PANDUIT

Digit Computers е овластен дистрибутер на производите на американската фирма PANDUIT за Република Македонија која се занимава со производство на продукти од пасивниот дел на компјутерските мрежи.

Информации и цени: www.panduit.com , panduit@digit.com.mk
  

   

 
Информации

Контакт информации
Digit Computers

ул. Иво Лола Рибар бр. 59/1/2 1000 Скопје, МК
тел./факс: +389.2.3115511

Информации за производи и цени
prodazba@digit.com.mk

Техничка поддршка
digit@digit.com.mk

Login
Корисник:

Лозинка:


Сигурен Мод

 
Copyright(c) 2008 Digit Computers, Inc.