Дома Персонални компјутери Panduit Belden Conteg Univolt

3Com

Avast

 Мој Портал > AvastПрипреми за Печатење

  AVAST

avast Internet security

Активните интернет корисници имаат потреба од поголема заштита за себе бидејќи пазарат on-line. За да се обезбедите против заканите од заразени веб сајтови и зголемената опасност од кражба на идентитет, avast Internet security ви обезбедува континуирана заштита од своите слоеви на антивирус, anti-spyware, анти-Rootkit заштита, firewall и антиспам.

 

avast Pro Antivirus

Комплетнo опремен антивирусен софтвер. Подобро од нашата слободна антивирусна програма, особено за веб сурфање, но без firewall и антиспам кои се вклучени во avast Internet security. Исто така ако сакате да го прилагодите вашето  ниво на безбедност, ова е препорачливиот софтвер.

 Линкови:
 - Технички информации www.avast.com 
 - Увид на нивните производи

   

 
Информации

Контакт информации
Digit Computers

ул. Иво Лола Рибар бр. 59/1/2 1000 Скопје, МК
тел./факс: +389.2.3115511

Информации за производи и цени
prodazba@digit.com.mk

Техничка поддршка
digit@digit.com.mk

Login
Корисник:

Лозинка:


Сигурен Мод

 
Copyright(c) 2008 Digit Computers, Inc.