PANDUIT

Digit Computers е овластен дистрибутер на производите на американската фирма PANDUIT за Република Македонија која се занимава со производство на продукти од пасивниот дел на компјутерските мрежи.

Информации и цени: www.panduit.com , panduit@digit.com.mk