ПЕРСОНАЛНИ КОМПЈУТЕРИ

Огромна палета на home, workstation i server конфигурации >>>

 

AVAST

Активните интернет корисници имаат потреба од поголема заштита за себе бидејќи пазарат on-line. За да се обезбедите против заканите од заразени веб сајтови и зголемената опасност од кражба на идентитет, avast Интернет сигурност ви обезбедува континуирана заштита од своите слоеви на антивирус, anti-spyware, анти-Rootkit заштита, firewall и антиспам. >>>

PANDUIT

Digit Computers е авторизиран дистрибутер на Panduit пасивните мрежни компоненти, канали, конектори, утичници, patch панели... >>>

CONTEG 

Digit Computers е авторизиран дистрибутер на CONTEG комуникациските ормари >>> 

BELDEN 

Digit Computers е авторизиран дистрибутер на BELDEN каблите кои интегрирани со PANDUIT пасивните мрежни компоненти ги задоволуваат светските индустриски стандарди за квалитет... >>>

3COM

Овластен дистрибутер на 3COM мрежните компоненти во Република Македонија >>>