Дома Персонални компјутери Panduit Belden Conteg Univolt

3Com

Avast

 Мој Портал > ДомаПрипреми за Печатење

ПЕРСОНАЛНИ КОМПЈУТЕРИ

Огромна палета на home, workstation i server конфигурации >>>

 

AVAST

Активните интернет корисници имаат потреба од поголема заштита за себе бидејќи пазарат on-line. За да се обезбедите против заканите од заразени веб сајтови и зголемената опасност од кражба на идентитет, avast Интернет сигурност ви обезбедува континуирана заштита од своите слоеви на антивирус, anti-spyware, анти-Rootkit заштита, firewall и антиспам. >>>

PANDUIT

Digit Computers е авторизиран дистрибутер на Panduit пасивните мрежни компоненти, канали, конектори, утичници, patch панели... >>>

CONTEG 

Digit Computers е авторизиран дистрибутер на CONTEG комуникациските ормари >>> 

BELDEN 

Digit Computers е авторизиран дистрибутер на BELDEN каблите кои интегрирани со PANDUIT пасивните мрежни компоненти ги задоволуваат светските индустриски стандарди за квалитет... >>>

3COM

Овластен дистрибутер на 3COM мрежните компоненти во Република Македонија >>>

 

 

 

 
 

 
Информации

Контакт информации
Digit Computers

ул. Иво Лола Рибар бр. 59/1/2 1000 Скопје, МК
тел./факс: +389.2.3115511

Информации за производи и цени
prodazba@digit.com.mk

Техничка поддршка
digit@digit.com.mk

Login
Корисник:

Лозинка:


Сигурен Мод

 
Copyright(c) 2008 Digit Computers, Inc.