Дома Персонални компјутери Panduit Belden Conteg Univolt

3Com

Avast

 Мој Портал > BeldenПрипреми за Печатење

BELDEN

Belden е една од најдобрите компании за која би било добро да бидете запознаени доколку се интересирате за мрежниот пренос на податоци, индустриска автоматизација, професионални аудио и видео сигнали, или некоја друга специфична електроника на пазарот. Нивното име и продукти за пренос на податоци кои тие ги произведуваат се добро познати и многу ценети во соодветната индустрија насекаде во светот.

BELDEN нуди илјадници жичани и кабелски производи, како што се: мултипроводници, мрежни кабли, коаксијални кабли, оптички кабли, силиконски споени различни видови кабли, кои се поврзуваат и проведуваат различни видови сигнали. Стандардната палета на BELDEN производи исто така вклучува и комплетна понуда на производите за  конекција во мрежа,  структурните кабелски системи и сервиси, rack-oви и додатоци, површински канали, и  Power over Ethernet (PoE) системи.

Сите BELDEN производи се дизајнирани и произведени според строги индустриски стандарди за квалитет, резултирајќи во неспоредлива репутација за сигурност.
МРЕЖНИ КАБЛИ

 
ОПТИЧКИ КАБЛИ

 
АУДИО КАБЛИ

 

 


 
Информации

Контакт информации
Digit Computers

ул. Иво Лола Рибар бр. 59/1/2 1000 Скопје, МК
тел./факс: +389.2.3115511

Информации за производи и цени
prodazba@digit.com.mk

Техничка поддршка
digit@digit.com.mk

Login
Корисник:

Лозинка:


Сигурен Мод

 
Copyright(c) 2008 Digit Computers, Inc.