Дома
Panduit
ContegUnivolt
 Мој Портал > ДомаПрипреми за Печатење 
PANDUIT

Digit Systems е авторизиран дистрибутер на Panduit пасивните мрежни компоненти, канали, конектори, утичници, patch панели...

www.panduit.com

CONTEG 

Digit Systems е авторизиран дистрибутер на CONTEG комуникациските ормари

www.conteg.com

UNIVOLT

Digit Systems e авторизиран дистрибутер на Австриската фирма за производство на пластични црева и цевки за градежништвото, како стандардни незапаливи и самогасиви така и халогенфрее црева и цевки, пластични канали за електрични и компјутерски инсталации, со сите додатоци за истите

www.dietzel-univolt.com

 


 

 

 

 
 

 
Информации

Контакт информации


Digit Systems

ул. Vasil Gjorgov 11

1000 Skopje, МK
Mob.389 70 225 043

Tel. 389.2.3115511

Информации за производи и цени

slobodan.naumovski@gmail.com

prodazba@digit.com.mk

digit@digit.com.mk

Login
Корисник:

Лозинка:


Сигурен Мод

 
Copyright(c) 2008 Digit Computers, Inc.